Tehdään töitä –ohjelma on Suomen Mentorien jo 7. kertaa toteuttama traineeohjelma. Ohjelmassa korkeakoulutetuille nuorille tarjotaan arvokasta oman alan työkokemusta ja mahdollisuuksia verkostoitua. Tavoitteena on tukea ja sparrata korkeakoulutettuja nuoria työuran alussa sekä tarjota nuorille osaajille mahdollisuutta kehittää omaa osaamistaan matkalla unelmien uralle.  

Tänä vuonna yhteistyötä tehdään Wärtsilän kanssa. Puolen vuoden mittaisia, palkallisia trainee-paikkoja Wärtsilä tarjoaa korkeakoulutetuille nuorille kahdessa osassa tämän vuoden aikana. Ensimmäiset paikat ovat nyt auki 

Avoinna olevat trainee-paikat:

Hae paikkoihin 7.3.2021 mennessä klikkaamalla yllä olevia linkkejä.

Lisätietoa Tehdään töitä -ohjelmasta löydät täältä.
More information in English here.

Lisätietoa Wärtsilästä: 

Wärtsilä on innovatiivinen teknologiayritys, joka tunnetaan edelläkävijänä meri- ja energiateollisuuden markkinoilla. Joka päivä wärtsiläläiset työskentelevät täydellä sydämellä mahdollistaakseen kestävän yhteiskunnan kehityksen älykkäillä teknologisilla ratkaisuila. Wärtsilällä työskentelee jo 19 000 ainutlaatuista ammattilaista ympäri maailmaa ja toimintaa on  yli 80 maassa. Suomessa toimipisteet löytyvät Vaasasta, Turusta ja Helsingistä.