Tehdään töitä 2019

Tehdään töitä 2019 2018-08-16T10:52:41+00:00

 Tehdään töitä 2018 -kampanjassa olivat mukana:

Mikä on Tehdään töitä trainee-ohjelma?

Tehdään töitä -kampanja käynnistyy jälleen tammikuussa 2019, lähde mukaan! 

Tehdään töitä on Suomen Mentorien järjestämä kampanja, jonka tavoitteena on edistää nuorten työllistymistä ja kannustaa yrityksiä tarjoamaan nuorille harjoittelupaikkoja. Nuorten työntekijöiden rekrytointi on yritysten kannalta elintärkeää, jotta organisaatiot uudistuvat ja kehittyvät.

Trainee-kampanja järjestetään vuonna 2019 jo viidennen kerran. Hankkeen takana on alusta asti ollut oma Advisory Board.

Suomessa valmistuu vuosittain tuhansia korkeakoulutettuja nuoria, jotka ovat täynnä intoa ja tarmoa siirtyä työelämään. Suomen Mentorit pyrkii toiminnallaan helpottamaan tätä siirtymävaihetta mentoroinnin ja trainee-ohjelman avulla. Harjoittelujakso oman alan työpaikassa tarjoaa erinomaisen ponnahduslaudan nuoren uralle.

Lisätietoa vuoden 2019 Tehdään töitä -kampanjasta on tulossa pian! Jos haluat olla mukana vuoden 2019 kampanjassa, ota yhteyttä toiminnanjohtaja Laura Ihamuotilaan, laura.ihamuotila@suomenmentorit.fi tai +358 40 541 5988.

Mukana kampanjassa ovat olleet:

Accenture, Alma Media, Cargotec, Cocomms, Deloitte, Elisa, Ensto, Etera, Finnair, Finnvera, Fortum, HKScan, IF, K-ryhmä, Kela, KPMG, Mandatum Life, Metso, Nokia, Neste, OP, Outotec, Posti, Sanoma, SRV, Stockmann, Stora Enso, Tallink Silja, Tikkurila, Uponor, Valve, Varma, VTT, Wärtsilä, YIT.

Miksi yrityksen kannattaa lähteä mukaan kampanjaan?

1. Saat nuorilta näkemystä, kokemusta ja uusia ideoita

Vastavalmistuneilta nuorilta saat käyttöösi tuoreita tietoja, taitoja ja näkökulmia, joiden avulla voit uudistaa toimintaasi.

2. Kehität työnantajamielikuvaasi

Kampanja on hyvä keino kasvattaa tunnettuuttasi korkeakoulutettujen nuorten silmissä.

3. Teet konkreettisen teon nuorten työurien puolesta!

Ensimmäisen oman alan työpaikan löytäminen ei ole helppoa. Tehdään töitä -kampanjaan osallistumalla sinä voit konkreettisesti auttaa nuoren uran alkuun!

Lisää tietoa trainee-ohjelmasta

Tutustu harjoittelupaikkoihin

Harjoittelijoiden kokemuksia

Traineet kertovat

Yritysten kokemuksia

Yritykset kertovat

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Usein kysyttyä