Tehdään Töitä 2024

TEHDÄÄN TÖITÄ on Suomen Mentorit ry:n kampanja, jonka tavoitteena on edistää koulutettujen nuorten työllistymistä ja vastuullista työelämää. Osana kampanjaa kumppaniorganisaatiomme tarjoavat vastavalmistuneille korkeakoulutetuille vähintään kuuden (6) kuukauden mittaisia palkallisia oman uran aloitustyöpaikkoja.

Tehdään Töitä -kampanja 2024 järjestetään jälleen Suomen Mentoreiden pitkäaikaisen kumppanin, Wärtsilän, kanssa. Huomioithan, että tänä vuonna kampanjan paikat avautuvat porrastetusti ja tarkistathan paikkojen hakuajat ilmoituksista.

Wärtsilä on innovatiivinen teknologiayritys, joka tunnetaan edelläkävijänä meri- ja energiateollisuuden markkinoilla. Joka päivä wärtsiläläiset työskentelevät täydellä sydämellä mahdollistaakseen kestävän yhteiskunnan kehityksen älykkäillä teknologisilla ratkaisuilla. Wärtsilällä työskentelee jo 17 500 ainutlaatuista ammattilaista ympäri maailmaa ja toimintaa on yli 60 maassa. Suomessa toimipisteet löytyvät Vaasasta, Turusta ja Helsingistä. Wärtsilä tarjoaa joustavat työskentelytavat ja etätyömahdollisuuden. Työtä tehdään monimuotoisissa kansainvälisisssä tiimeissä haastavien ja vaihtelevien tehtävien parissa.

Haku tämän vuoden Tehdään Töitä -kampanjan ensimmäisiin paikkoihin on nyt auki! Huomioithan paikkojen hakuajat (ensimmäinen deadline jo su 25.2.2024).

Tänä vuonna osaajia haetaan seuraaviin tehtäviin:

Communications trainee (Vaasa)

Purchasing trainee (Vaasa)

Sales Data Controller trainee (Vaasa)

”Uskon että hakijoiden edustamien oppilaitosten monimuotoisuuteen ja maantieteelliseen diversiteettiin vaikutti Wärtsilän tarjoama joustava hybridityömahdollisuus, sillä hakijan koulu- tai kotipaikkakunnalla ei ole enää suurta merkitystä. Hakijoiden oli myös lähes kaikissa paikoissa mahdollista valita kotikonttori eri toimipisteidemme joukosta, eikä lokaatiosta tehty kynnyskysymystä”, summaa Wärtsilän Työnantajakuva- ja HR-asiantuntija Tiia-Maria Kinnula kevään 2023 kampanjaa.

Mikä on Tehdään Töitä -kampanja?

Tehdään Töitä on Suomen Mentoreiden ja suomalaisten organisaatioiden yhteistyössä jo yhdeksän kertaa toteuttama kampanja. Tänä vuonna starttaamme siis jo kymmenennen kierroksen! Kampanjan tarkoituksena on avata vastavalmistuneille, työuransa alussa oleville nuorille ovia työelämään. Kaikki Tehdään Töitä -työpaikat ovat palkallisia ja mielekkäällä tavalla nuoren omaa osaamista haastavia.

MITÄ KAMPANJA TARJOAA ORGANISAATIOILLE?

  • Uniikit kanavat rekrytoida korkeakoulutettuja vastavalmistuneita nuoria monilta eri aloilta
  • Kumppanin Tehdään Töitä -paikkojen markkinoinnin Suomen Mentoreiden uutiskirjeessä, verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa
  • Mahdollisuuden edistää positiivista ja vastuullista työnantajakuvaa palkkaamalla vastavalmistuneita nuoria
  • Brändinäkyvyyden kaikissa Suomen Mentoreiden tilaisuuksissa ja kanavissa valtakunnallisesti
  • Option isännöidä Suomen Mentoreiden koulutus- ja verkostoitumistilaisuuksia

MITÄ KAMPANJA TARJOAA NUORELLE? 

  • Vähintään kuuden kuukauden mittaisia, palkallisia työpaikkoja
  • Ensimmäisen oven avauksen työelämään valmistumisen kynnyksellä tai heti valmistumisen jälkeen
  • Laadukkaita työtehtäviä suomalaisissa huippuyrityksissä ja -organisaatioissa
  • Arvokasta työkokemusta koulutusta vastaavista tehtävistä
  • Mahdollisuuden osallistua kampanjan yhteisiin tilaisuuksiin ja verkostoitua kampanjassa mukana olevien muiden nuorten osaajien kanssa

Nuorten kokemuksia

Traineet kertovat

Yritysten kokemuksia

Yritykset kertovat

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Usein kysyttyä