Kumppanuuksia ja asiantuntijapalveluita

Vaikuttavat tekomme koulutettujen nuorten työllistymisen ja kestävän työelämän rakentamisen hyväksi syntyvät tänä päivänä kumppanuuksien ja mentoroinnin asiantuntijapalveluiden kautta. Erilaisten yhteistyökumppaneiden ansiosta olemme voineet tarjota mentorin jo 3400 osaajalle.

Lue tästä, mitä kumppanimme ja mentoroinnin asiantuntijapalveluitamme hyödyntäneet erilaiset organisaatiot meistä sanovat.

Lämmin kiitos teille, jotka mahdollistatte yhdistyksemme merkityksellisen ydintoiminnan tekemällä yhteistyötä kanssamme!

Yhteistyössä 2022-2023:

T-Media
Wärtsilä
OP Ryhmä
Business Finland
Helsingin kaupunki
Laurea
Metropolia
Tieteentekijät
Sofita Oy
Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry
Spouse Program
Rusetti ry
Animaatiokilta

Yhteistyökumppanuus

Tule kumppaniksemme kantamaan sosiaalista vastuuta ja rakentamaan kestävää ja merkityksellistä työelämää! Räätälöidään juuri teille sopiva yhteistyökokonaisuus!

Yhteistyömme voi keskittyä esimerkiksi vastuullisen työnantajakuvan rakentamiseen, nuorten osaajien tavoittamiseen tai organisaationne näkyvyyden ja tunnettuuden lisäämiseen.

Tarjoamme kumppaneillemme muun muassa:

Osallistumismahdollisuutta Suomen Mentoreiden Tehdään Töitä -kampanjaan nuorten osaajien tavoittamiseksi.

Logo- ja brändinäkyvyyttä Suomen Mentorit ry:n verkkosivuilla ja kaikissa yhdistyksen tilaisuuksissa ja kanavissa valtakunnallisesti.

Option isännöidä Suomen Mentoreiden koulutus- ja verkostoitumistilaisuuksia korkeakoulutetuille nuorille tai vapaaehtoisille mentoreillemme, jotka työskentelevät suomalaisen työelämän avainrooleissa. Puheenvuoromahdollisuuksia järjestämissämme tapahtumissa virtuaalisesti ja perinteisesti.

Kutsun Suomen Mentorit ry:n vuosittaiseen päätapahtumaan, Teonpaikkaan, jossa pureudutaan työelämän ajankohtaisiin aiheisiin.

Mentoroinnin asiantuntijapalvelut

Oletko käynnistämässä omaa mentorointitoimintaa? Kaipaatko tukea mentorointiohjelmasi toteuttamiseen?

Olemme järjestäneet vaikuttavia mentorointiohjelmia menestyksekkäästi jo yli 10 vuoden ajan. Uudistaaksemme suomalaista mentorointitoimintaa ja työelämää, tarjoamme asiantuntijatukea myös muille organisaatioille mentorointitoiminnan käynnistämiseen ja kehittämiseen. Toteutamme myös räätälöityjä mentorointiohjelmia.

Tarjoamme toiveesi ja tarpeesi huomioiden esimerkiksi:

Mentorointikoulutuksia ja mentoroinnin asiantuntijapuheenvuoroja

Konsultointia ja sparrausta mentorointiohjelmien kehittämiseen ja toteuttamiseen

Mentorointiohjelmien tai niiden osioiden toteuttamista

Mentoroinnin asiantuntijapalveluilla mahdollistamme osittain yleishyödyllistä ydintoimintaamme. Kun ostat meiltä palveluita, voimme tarjota omaa polkuaan etsiville nuorille maksuttomia mentorointiohjelmia. Lue lisää, mitä mentoroinnin asiantuntijapalveluitamme hyödyntäneet organisaatiot meistä sanovat.

Kannatusjäsenyys

Tue simppelillä tavalla Suomen Mentoreiden toimintaa, nuorten työllisyyttä ja paremman työelämän rakentamista! Tule organisaatiosi kanssa kannatusjäseneksi ja näyt toimintamme tukijana Suomen Mentoreiden viestinnässä.

Kannatusjäsenenä olet konkreettisesti mahdollistamassa yleishyödyllistä mentorointitoimintaamme. Sinunkin ansiostasi joku nuori voi saada itselleen mentorin, joka tukee ja kuuntelee elämän pyörteissä.

Kannatusjäsenyys on voimassa 12 kk liittymisajankohdasta (alv 0 %).

500,00 € (<50 työntekijää)​
2500,00 € (50-249 työntekijää)​
5000,00 € (>250 työntekijää)

Lue lisää jäsenyydestämme.

Mitä me voisimme tehdä yhdessä?

Ota yhteyttä, niin mietitään juuri teille toimiva tapa tehdä yhteistyötä!

Niina Pitkänen
Toiminnanjohtaja
niina.pitkanen@suomenmentorit.fi
044 971 1799