Suomen Mentorit

Tule sinäkin mukaan!

Suomen Mentorit 2018-05-30T08:47:21+00:00

Suomen Mentoreiden tarina

Suomen Mentorit ry on jatkoa tarinalle, joka alkoi vuonna 2012, kun Raija Kemiläinen kertoi Reetta Meriläiselle ajatuksestaan koulutettujen nuorten työllistymisen tukemisesta ja vauhdittamisesta. Reetta syttyi ajatukselle heti. Molemmat olivat yhtä mieltä siitä, että nuorten työttömyydestä on jo puhuttu ja kirjoitettu tarpeeksi. Nyt tarvittaisiin tekoja. Perustettiin Suomen Mentorit –yhdistys, joka tukee koulutettuja nuoria työelämään mentoroinnin ja trainee-kampanjoiden avulla. Perustajajäseniksi tulivat myös Jaana Haapala-Laiho, Sanna Lauslahti, Markku Haapasalmi ja Lasse Leponiemi.  Mentoroinnissa työelämän kokeneet johtajat ja asiantuntijat antavat nuorille tukea, ohjausta ja rohkaisua vuoden ajan. Tavoitteena on nuorten työllistyminen. Mentorit saavat ymmärrystä nuorten maailmasta sekä tilaisuuden tehdä merkityksellistä työtä, josta hyötyvät kaikki ja josta tulee hyvä mieli.

Trainee-kampanjat mentoriohjelman lisäksi

Trainee-kampanjoissa yritykset antavat koulutetuille nuorille puolen vuoden palkallisen trainee-paikan. Suomen Mentorit tarjoaa kaikille näille traineille kolme yhteistä työelämän valmennusta, joissa nuoret pääsevät luomaan poikkeuksellisen verkoston itselleen sekä tutustuvat erilaisiin yrityksiin ja työelämän pelisääntöihin.

Koko Suomi hyötyy, kun koulutetut nuoret saadaan uudistamaan ja kehittämään työelämää. Suomi tarvitsee jokaisen koulutetun nuoren työpanoksen.

Jo yli 1 200 nuorta on saanut mentorin kauttamme. Ja tarina jatkuu.

Tietoa Suomen Mentoreiden toiminnasta

Tue nuorten työllistymistä!

Tule tukijaksi

Vastuuta kantamassa

Advisory Board & hallitus

Tutustu mentoriohjelmaan!

Mentoriohjelma