Tehdään Töitä on Suomen Mentorit ry:n kampanja, jonka tavoitteena on edistää korkeakoulutettujen nuorten työllistymistä ja vastuullista työelämää. Tehdään Töitä toteutetaan tänä vuonna jo yhdeksännen kerran! Osana kampanjaa kumppaniorganisaatiomme rekrytoivat vastavalmistuneita tai valmistumisen kynnyksellä olevia nuoria palkallisiin, koulutusta vastaaviin tehtäviin. Tehdään Töitä on tarjonnut ensimmäisen oman alan työpaikan jo 550 työelämäpolkuaan aloittelevalle osaajalle. 

Wärtsilä jatkaa kampanjan kumppanina

Ensimmäinen Tehdään Töitä -kampanja järjestettiin vuonna 2015. Wärtsilä on ollut mukana kampanjan ensimmäisestä vuodesta asti ja jatkaa myös tämän vuoden kumppanina.Wärtsilä on innovatiivinen teknologiayritys, joka tunnetaan edelläkävijänä meri- ja energiateollisuuden markkinoilla. 

”Tänä vuonna olemme tehneet hausta entistä joustavampaa. Esimerkiksi valmistumisesta voi olla jo hieman pidempi aika, eikä viimeisimmän tutkinnon tarvitse olla suoritettuna Suomessa, kunhan hakija asuu täällä ja hänellä on oikeus tehdä töitä Suomessa. Viime vuonna puolet valituista oli kansainvälisiä osaajia, joten näillä päivityksillä toivomme kannustavamme yhä monimuotoisemmista taustoista tulevia valmistumisvaiheen hakijoita mukaan”, summaa Wärtsilän Employer Branding Lead ja HR-Advisor Tiia-Maria Kinnula.

Tänä keväänä tarjolla on vähintään kuuden kuukauden mittaisia palkallisia aloitustyöpaikkoja liiketoiminnan, viestinnän, markkinoinnin, data-analyysin ja oikeustieteen osaajille. 

Wärtsilässä työtä tehdään joustavasti monimuotoisissa ja kansainvälisissä tiimeissä, eikä suomenkielen taitoa välttämättä vaadita. Työntekijöitä kannustetaan jatkuvaan oppimiseen, yhdessä kasvamiseen ja olemaan oma itsensä. Valitut traineet pääsevät osallistumaan myös Wärtsilän kesätyöntekijöiden ohjelmaan, mikä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden omien verkostojen laajentamiseen.

”Vuosien yhteistyökokemuksen kautta tiedämme, että Wärtsilässä vastavalmistuneita kykyjä todella arvostetaan ja työtehtävät ovat sopivalla tavalla haastavia. Yrityksenä Wärtsilästä välittyy vahva yhteisöllisyys ja kansainvälisyys”, kertoo Suomen Mentorit ry:n toiminnanjohtaja Niina Pitkänen.

Hae sinua kiinnostavaa paikkaa ma 20.3.2023 mennessä! 

Jos olet pian valmistumassa korkeakoulusta, tai valmistumisestasi on enintään 18 kuukautta ja asut vakituisesti Suomessa, voit hakea Wärtsilän kiinnostavia aloitustyöpaikkoja.

Katso kaikki aloitustyöpaikat täältä.

Lisätiedot kampanjasta:

Koordinaattori Iida Hänninen
iida.hanninen@suomenmentorit.fi