Tehdään Töitä on Suomen mentorit ry:n kampanja, jonka tavoitteena on edistää korkeakoulutettujen nuorten työllistymistä ja parempaa työelämää. Tehdään Töitä toteutetaan tänä vuonna jo kahdeksannen kerran! Osana kampanjaa kumppaniorganisaatiomme rekrytoivat vastavalmistuneita tai valmistumisen kynnyksellä olevia nuoria mielenkiintoisiin, palkallisiin, koulutusta vastaaviin tehtäviin. Tehdään Töitä on tarjonnut ensimmäisen oman alan työpaikan jo yli 500 uraansa aloittelevalle osaajalle.

Wärtsilä tarjoaa monipuolisen kattauksen aloitustyöpaikkoja

Onnistuneen viime vuoden jälkeen Tehdään Töitä 2022 starttaa jälleen pitkäaikaisen kumppanimme, Wärtsilän, kanssa. Wärtsilä on innovatiivinen teknologiayritys, joka tunnetaan edelläkävijänä meri- ja energiateollisuuden markkinoilla.

”Saimme Suomen Mentorien avulla tavoitettua suuren joukon oman alansa vastavalmistuneita huippuja. Osana kampanjaa meille haki töihin yli 350 nuorta”, kuvailee Wärtsilän HR Specialist, Tiia-Maria Kinnula, vuoden 2021 kampanjaa.

Tänä keväänä tarjolla on kuuden kuukauden palkallisia aloitustyöpaikkoja mm. data-analyysin, insinööritieteiden, kyberturvallisuuden, liiketoiminnan, oikeustieteen ja IT-alan osaajille.

Wärtsilässä työtä tehdään joustavasti monimuotoisissa ja kansainvälisissä tiimeissä. Jokainen nuori osaaja pääsee tarttumaan aidosti haastaviin ja vaihteleviin tehtäviin. Monen vuoden yhteistyökokemuksella tiedämme, että tässä yrityksessä vastavalmistuneita kykyjä todella arvostetaan.

Hae mukaan 27.2.2022 mennessä!

Jos olet pian valmistumassa korkeakoulusta, tai valmistumisestasi on enintään vuosi, voit hakea Wärtsilän kiinnostaviin aloitustyöpaikkoihin su 27.2.2022 mennessä. Muutaman paikan hakuaikaa on pidennetty maaliskuun alkupuolelle.

Katso kaikki työpaikat hakuaikoineen täältä.