Haluaisitko sinä auttaa korkeakoulutetun, vastavalmistuneen nuoren oman uran alkuun? Mitä neuvoja sinä olisit halunnut kuulla oman urasi alussa?

Vain harva nuori saa riittävästi tukea oman suunnan löytämiseen ja työllistymiseen valmistumisen keskellä. Tämän asian me haluamme muuttaa – jokainen tarvitsee ihmisen, joka uskoo häneen. Sinä voit olla aktorillesi juuri se henkilö!

Pääkaupunkiseudun mentoriohjelma käynnistyy syksyllä 2018 ja nyt etsimme mukaan uusia mentoreita. Lähtisitkö sinä mentoriksi? Tule jakamaan kokemustasi ja asiantuntemustasi uraansa vasta aloittelevalle nuorelle!

Mentorin ei tarvitse olla supersankari tai uraohjus, eikä aikaisempaa kokemusta mentoroinnista tarvita. Kaikkein tärkeintä on, että olet aidosti kiinnostunut auttamaan nuorta ihmistä työelämän alkuun ja sitoutunut tehtävääsi.

Ilmoittaudu mentoriksi 31.8. mennessä tästä.  Aktorien haku syksyn pääkaupunkiseudun mentoriohjelmaan on käynnissä 10.9.-23.9.2018.

Kuka voi hakea mentoriksi?

  • Sinulla on korkeakoulututkinto ja useampi vuosi työkokemusta
  • Toimit johtajana, esimiehenä tai asiantuntijana – meille kaikenlaiset taustat ovat tervetulleita!
  • Olet kiinnostunut nuorista, nuorten työllistymisestä ja työelämän kehittämisestä
  • Olet valmis sitoutumaan vuoden aikana vähintään kahdeksaan mentorointitapaamiseen

Mitä minä saan mentoroinnista?

  • Saat mahdollisuuden tehdä aidosti merkityksellistä, vaikuttavaa vapaaehtoistyötä. Parhaimmillaan sinä voit olla se ihminen, joka muuttaa nuoren ihmisen elämän!
  • Saat elämääsi nuoren ihmisen, joka tuo uusia näkökulmia ja päivittää todennäköisesti myös omaa osaamistasi. Jopa 75% palautekyselyymme vastanneista mentoreistamme koki, että he saivat aktoreilta käänteistä mentorointia vuoden aikana ja 66,7% koki oppineensa uusia asioita nuorilta.
  • Pääset mielenkiintoisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin, joita järjestetään mentorivuoden aikana. Saat ympärillesi verkoston myös muista mahtavista mentoreista!
  • Saat Suomen Mentoreilta ohjeet ja työkalut mentorointiin

Miten voin hakea mentoriksi?

Tartu toimeen jo nyt! Hae mentoriksi tämän linkin kautta viimeistään 31.8.2018 mennessä: https://suomenmentorit.fi/mentoriohjelma/tule-mentoriksi/

Kun täytät ilmoittautumislomakkeen, saat sähköpostiisi varsinaisen rekisteröitymislomakkeen. Oletko jo mentorimme? Käy ilmoittautumassa jatkokaudelle tästä.

Lähde mukaan mentoriksi – se voi olla yksi elämäsi parhaista päätöksistä!