Tule mentoriksi

Tule mentoriksi 2018-07-30T17:20:49+00:00

Jokainen tarvitsee jonkun, joka uskoo häneen – tule mentoriksi!

Korkeakoulutetut nuoret valmistuvat tilanteeseen, jossa vain harva saa riittävästi tukea työnhakuun ja oman polun seuraamiseen. Työnhakutaidot, omien vahvuuksien tunnistaminen ja urasuunnittelu ovat taitoja, joita ei koulussa opeteta. Mitä neuvoja sinä olisit halunnut kuulla, kun olit oman urasi alussa? Haluaisitko auttaa korkeakoulutetun nuoren oman uran alkuun? Liity Suomen Mentoreihin ja lähde mentoriksi korkeakoulutetulle nuorelle! 

Aloita tästä:

Täytä alla olevaan lomakkeeseen yhteystietosi. Saat sähköpostiisi rekisteröitymislomakkeen. Täytä rekisteröitymislomake ja odota yhteydenottoamme! Mentorihaku pääkaupunkiseudun ohjelmaan on käynnissä 31.8. asti.

Jos sinulla on kysyttävää, voit olla suoraan yhteydessä meihin.

Haluan mentoriksi

  Voit hakea jo nyt mukaan lokakuussa 2018 alkavaan mentoriohjelmaan. Hakuaika aktoreille alkaa 10.9.

Jos olet jo toiminut mentorinamme ja haluat uudelle kierrokselle, klikkaa tästä:

Jatkan mentorina

Haut 2018

 1. Pääkaupunkiseutu, syksy 2018:
  Haemme mentoreita pääkaupunkiseudun mentoriohjelmaan, joka alkaa lokakuussa 2018. Haku mentoriksi on käynnissä 31.8.2018 asti.
 2. Lappeenranta, syksy 2018:
  Haemme mentoreita Lappeenrannan mentoriohjelmaan, joka alkaa syksyllä 2018. Ilmoitamme tällä sivulla erikseen, kun Lappeenrannan haku käynnistyy.

Täytä tämän sivun lopussa oleva lomake ja saat sähköpostiisi varsinaisen rekisteröitymislomakkeen sekä tarkemmat ohjeet.
Voit halutessasi täyttää hakulomakkeen jo nyt myös muiden paikkakuntien tulevia hakuja varten. Uudet mentori-aktori-parit muodostamme aina varsinaisten hakujen yhteydessä. Huomioithan, että emme voi taata kaikille hakijoille omaa aktoria, vaan muodostamme parit yhteensopivuuden perusteella.

Tällä hetkellä mentoriohjelmia on pääkaupunkiseudun lisäksi käynnissä Jyväskylässä, Kuopiossa, Porissa, Rovaniemellä, Tampereella ja Turussa.

Hae mentoriksi jos

 1. Sinulla on korkeakoulututkinto ja usean vuoden työkokemus
 2. Toimit johtajana, esimiehenä tai asiantuntijana – meille monipuoliset taustat ovat tervetulleita!
 3. Olet kiinnostunut nuorista, nuorten työllistymisestä ja työelämän kehittämisestä
 4. Olet valmis sitoutumaan vuoden aikana vähintään kahdeksaan mentorointitapaamiseen

Aikaisempaa kokemusta mentoroinnista ei tarvita, vaan saat ohjeet ja työkalut mentorointiin. Meille on tärkeintä, että olet aidosti kiinnostunut auttamaan nuorta ihmistä työelämän alkuun!

Näin prosessi etenee

1. Jätä yhteystietosi

Aloita täyttämällä sivun alussa oleva lomake. Saat sähköpostiisi rekisteröitymislomakkeen.

2. Täytä lomake

Saat sähköpostin, jossa on linkki rekisteröitymislomakkeeseen. Täytä se hakuajan sisällä huolellisesti ja kerro meille itsestäsi.

3. Odota yhteydenottoamme

Käymme läpi kaikki hakemukset yksitellen. Parien yhdistämiseen kuluu noin kuukausi, jonka jälkeen otamme sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä.

4. Ohjelma alkaa

Jos sinut valitaan mentoriksi, saat ohjelman alussa kutsun yhteiseen aloitustilaisuuteen ja kattavat ohjeet mentorointia varten.