17.12.2020 klo 08:30-10:00

Suomen Mentorit ry:n vuosi huipentuu virtuaaliseen Teonpaikka -tilaisuuteen.
Teemana on tänä vuonna monipaikkainen työ.

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ!

Koronavirusepidemia on ravistellut suomalaista yhteiskuntaa ja työelämää monin tavoin kuluvan vuoden aikana. Nopea siirtyminen monipaikkaiseen työhön on vaikuttanut tapoihin, kuinka työyhteisöt järjestävät oman toimintansa. Monissa Suomen Mentorien tämän vuoden työllistymiseen tähtäävissä mentorointisuhteissa onkin valmistuttu niin etähaastatteluihin kuin aloittamaan työtehtävät täysin etänä.

PUHUJAT

Teonpaikka -tilaisuuden alustaa Suomen Mentorien advisory boardin puheenjohtaja ja  ETLA:n toimitusjohtaja Aki Kangasharju, joka kertoo miten koronaviruspandemian aikana yleistynyt monipaikkainen työ vaikuttaa työelämään ja talouteen. Käytännön esimerkkejä työllistymisestä puolestaan jakaa aktorit ja mentorit Suomen Mentorit ry:n varapuheenjohtajan Annika Helisvaaran fasilitoimana. Lisäksi Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen esittelee Suomen Yrittäjien tekemän tutkimuksen tuloksia etätyön vaikutuksista työelämään.

 

MITEN OSALLISTUN?

Rekisteröidy mukaan täyttämällä alla olevat tiedot. Ennen tilaisuuden alkua lähetämme sinulle sähköpostiviestin, jossa on linkki virtuaalisen tapahtuman lähetykseen. Virtuaalisen tapahtuman seuraamista varten tarvitset vain normaalin verkkoyhteyden ja verkkoselaimen – tilaisuus lähetäään YouTubessa ja se on katsottavissa myös suoran lähetyksen jälkeen tallenteena. Tilaisuus lähetetään Suomen Mentorien kumppanin Inderesin studiosta.

Tule mukaan kuulemaan monipaikkaisesta työstä yhdessä muiden aktorien, mentorien ja Suomen Mentorien kumppanien kanssa!

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ!