Usein kysyttyä

Usein kysyttyä 2019-02-01T14:04:59+00:00

Tehdään töitä –ohjelma on Suomen Mentorien ja suomalaisten yritysten yhteistyössä jo viidettä kertaa toteuttama trainee-ohjelma. Ohjelman tarkoituksena on tukea ja sparrata korkeakoulutettuja nuoria työuran alussa, sekä tarjota nuorille osaajille mahdollisuus kehittää omaa osaamistaan matkalla unelmien uralle. Tässä hankkeessa merkittävät Suomessa toimivat yritykset tarjoavat korkeakouluista valmistuneille nuorille ensimmäisen oman alan työkokemuksen, vähintään kuuden kuukauden mittaisen palkallisen harjoittelun. Tämän jälkeen seuraavan työpaikan saaminen on jo selkeästi helpompaa.

Trainee-ohjelma on suunnattu valmistumassa oleville ja vastavalmistuneille korkeakoulutetuille nuorille, jotka hakevat ensimmäistä oman alan työpaikkaa. Trainee-paikkoja on tarjolla ympäri Suomea.

Kaikki korkeakouluopiskelijat (yliopisto tai ammattikorkeakoulu) tai vastavalmistuneet nuoret voivat hakea mukaan trainee-ohjelmaan.

Kaikki suomalaiset yritykset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan yhteistyökumppaneiksi trainee-ohjelmaan! Ohjelman osallistumismaksu määrittyy yrityksen koon mukaan. Osallistumalla olet mukana Suomen Mentoreiden toiminnan tukemisessa.

Tehdään töitä –ohjelman tavoitteena on edistää nuorten työllistymistä ja samalla rakentaa suomalaista tulevaisuuden työelämää. Nuorten työntekijöiden työllistäminen on yritysten kilpailukyvyn ja uudistumisen kannalta elintärkeää. Me uskomme, että kyetäkseen vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin, yritykset tarvitsevat toiminnassaan nuorten panosta. Ihan viimeistään nyt!

Trainee-ohjelma järjestetään vuonna 2019 jo viidennen kerran. Hankkeen takana ja tärkeää asiaa tukemassa on Suomen Mentorien Advisory Board.

Suomen Mentorit järjestää kaikille trainee-ohjelmaan valituille yhteisen kick-off -tilaisuuden, joissa käsitellään mm. työelämään solahtamista, työelämätaitoja ja omaan uraan liittyviä teemoja. Suomen Mentorit tarjoavat traineelle myös verkostoitumismahdollisuuksia ohjelman ajan, jolloin traineet saavat upean vertaisverkoston toisistaan.Lisätietoja ja tiedostelut hankkeesta: info@suomenmentorit.fi.