K-ryhmä, VTT ja Wärtsilä ovat tarjonneet trainee-paikkoja nuorille Tehdään töitä -trainee-ohjelman kautta jo useampana vuonna. Lue, miksi yhteistyö Suomen Mentoreiden kanssa on heille tärkeää.

K-ryhmä

Raisa Jyrkinen, Director, Talent & Organisational Development

Lähdimme mukaan trainee-ohjelmaan kahdesta syystä. Trainee-ohjelma on erinomainen väylä löytää K-ryhmään Suomen parhaimpia nuoria osaajia. Lisäksi haluamme kantaa yhteiskuntavastuuta: nuorten osaajien työllistäminen on konkreettinen esimerkki vastuullisuustyöstämme, jota haluamme tehdä kaupan alan vastuullisuuden edelläkävijänä.

Kuva: Tage Rönnqvist

VTT

Kirsi Nuotto, henkilöstöjohtaja

Meille on erittäin tärkeää olla mukana Suomen Mentoreiden trainee-ohjelmassa. Trainee-ohjelma on ollut positiivinen kokemus, sillä tavoitimme haun kautta todella tasokkaita ja motivoituneita hakijoita. Lisäksi kampanjan kulku oli selkeä ja toi meille paljon positiivista näkyvyyttä. Teemme VTT:llä pitkäjänteistä työtä työnantajamielikuvan parissa ja trainee-ohjelma on ollut myös siinä kehitystyössä tärkeässä roolissa.

Wärtsilä

Saara Eder-Falck, Senior HR Manager & Digital Talent Acquisation

Olemme saaneet kampanjan kautta töihin valtavan innostuneita ja sitoutuneita uusia wärtsiläläisiä. Vuosien varrella olemme rekrytoineet noin 40 harjoittelijaa, joista moni jatkaa meillä edelleen. Kampanja on ollut kätevä keino löytää osaamista, jota meillä ei ole vielä tarpeeksi – olemme rekrytoineet esimerkiksi palvelumuotoilijan IT-organisaatioon ja datavisualisoijan Business Intelligence -puolelle.