Susanna Issakainen, 31, (MBA), on aloittanut Suomen Mentorien uutena mentoritoiminnan koordinaattorina 13.8. alkaen. Susanna Issakaisen vastuualueisiin kuuluvat valtakunnallisten mentoriohjelmien suunnittelu ja kehittäminen yhdessä toiminnanjohtaja Ihamuotilan kanssa sekä yhteydenpito monipuolisesti eri sidosryhmiin ympäri Suomea.

Susannalla on mittava kokemus järjestö- ja korkeakoulusektorilta. Ennen Suomen Mentoreita hän on ehtinyt toimia yli kymmenen vuotta opiskelijakunnissa eri rooleissa, kuten Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan toiminnanjohtajana. Viimeisimpänä Susanna on suunnitellut jäsenhankintaa ja järjestötoimintaa Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliitto Jyty ry:ssä.

Aktori Susanna on saanut nähdä mentoroinnin merkityksen

”Susannalla on vaikuttava ja erittäin kattava osaaminen järjestötoiminnan kehittämisestä sekä korkeakouluyhteistyöstä. Uskon, että Susanna tuo mentoritoimintaan paljon uusia avauksia – odotamme innolla sitä, mitä kaikkea vielä saamme yhdessä aikaan!”, kertoo toiminnanjohtaja Ihamuotila.

Susanna on myös Suomen Mentorien aktori, joka on itse saanut nähdä, miten suuri merkitys mentoroinnilla ja toisen ihmisen sparrauksella voi olla omalle kasvulle. ”Suomen Mentorit on merkittävä, kiinnostava ja skarppi organisaatio, jonka asenne tarttua asioihin sytyttää! On upeaa päästä tekemään työtä, jolla on aito tarkoitus ja saada omat kyvyt luovana organisaattorina käyttöön”, Susanna sanoo.

Vapaa-ajalla Susanna on mukana aktiivisesti myös nuorkauppakamaritoiminnassa ja harrastaa showtanssia, mökkeilyä sekä oman koiran kanssa telmimistä. Aivan mahtavaa saada sinut mukaan, Susanna – lämpimästi tervetuloa!