Nyt puhutaan asuntosijoittamisesta! Suomen Mentorit ry on mukana toteuttamassa Suomen Vuokranantajien järjestämää uutta, syksyllä 2024 alkavaa asuntosijoittajien mentorointiohjelmaa. Tänä päivänä koko Suomi mentoroi ja pääsemme jälleen jalkauttamaan mentorointia uuteen, kiinnostavaan kontekstiin. Ohjelmaan valitaan korkeintaan 20 mentorointiparia.

Mentorointia asuntosijoittajille

Suomen Mentorit ry on kumppanina Suomen Vuokranantajien ensimmäisen asuntosijoittajien mentorointiohjelman toteuttamisessa. Mentorointiohjelma tarjoaa vertaistukea omalle sijoittajapolulle, tukee asuntosijoitustoiminnan kasvattamisessa ja auttaa verkostoitumaan alan muiden osaajien kanssa. Ohjelmaan haetaan mukaan toimintansa kasvattamisesta kiinnostuneita asuntosijoittajia sekä osaamisensa jakamisesta kiinnostuneita mentoreita.

Noin kahdeksan kuukauden mittainen ohjelma koostuu kolmesta koko ohjelman yhteisestä tapaamisesta sekä mentorin ja mentoroitavan keskinäisistä, noin kerran kuukaudessa järjestettävistä tapaamisista. Ohjelman mentorointiparit pyritään muodostamaan niin, että yhteen tuodaan asuntosijoittamisen kentällä samoista aiheista kiinnostuneita osaajia.

Ohjelma on maksuton ja suunnattu Suomen Vuokranantajien jäsenille. Hakijoiden määrästä riippumatta, ohjelmaan pystytään ottamaan mukaan korkeintaan n. 20 mentorointiparia.

Hakuaika ohjelmaan on 8.5.–26.5.2024. Olemme yhteydessä kaikkiin ohjelman hakijoihin kesäkuussa ja valintapäätöksistä ilmoitetaan kaikille kesäkuun loppuun mennessä.

Suomen Vuokranantajien jäsen: hae mukaan!

Mentoriksi ohjelmaan etsitään jo pidempään asuntosijoittaneita Suomen Vuokranantajiien jäseniä, jotka haluavat keskustella asuntosijoittamisesta toisen sijoittajan kanssa, verkostoitua samanhenkisten ihmisten kesken, jakaa omaa sijoitusosaamistaan ja saada uusia näkökulmia omaan asuntosijoitustoimintaan.

Mentoroitavaksi ohjelmaan haetaan asuntosijoitustoimintansa seuraavia askeleita pohtivia sekä sijoitustoimintansa kehittämisestä ja kasvattamisesta kiinnostuneita Suomen Vuokranantajien jäseniä. Voit olla aivan sijoituspolkusi alussa, tai jo pidemmälle ehtinyt – tärkeintä on, että sinulla on paloa kasvuun ja kehittymiseen!

Ohjelmaan osallistuminen ei edellytä minkäänlaista aiempaa kokemusta tai ymmärrystä mentoroinnista. Me Suomen Mentoreilla huolehdimme, että jokainen saa tarvittavat eväät omaan rooliinsa.

Lue täältä lisää mentorointiohjelmasta!

Kiinnostuitko, mutta et ole Suomen Vuokranantajien jäsen?
Ei huolta: Vielä ehdit liittyä jäseneksi loppuvuodeksi 2024.

Lisätiedot:

Niina Pitkänen
Toiminnanjohtaja
Suomen Mentorit ry
niina.pitkanen (at) suomenmentorit.fi
044 971 1799 

Kiia Etelävuori
Viestintäjohtaja
Suomen Vuokranantajat ry
kiia.etelavuori (at) vuokranantajat.fi
050 557 6488

Alkuperäinen uutinen on julkaistu Suomen Vuokranantajien verkkosivuilla 8.5.2024.


 

Suomen Mentorit ry on yli 10 vuoden kokemuksella yksi suomalaisen mentoroinnin pioneereista. Keskitymme omissa ohjelmissamme tukemaan nuoria korkeakoulutettuja osaajia mielekkäille ja kestäville työelämän poluille. Tänä päivänä tarjoamme vuosien aikana kertynyttä mentoroinnin asiantuntijuutta myös muille yhteisöille ja yrityksille. Mentoreiden mentorina toimimalla keräämme varoja yhdistyksemme yleishyödylliseen ydintoimintaan, eli korkeakoulutetuille nuorille tarjottavien maksuttomien mentorointiohjelmien toteuttamiseen.