Suomen Mentorien perustaja Raija Kemiläiselle ritarikunnan ansiomerkki

Suomen Mentorien perustaja Raija Kemiläiselle ritarikunnan ansiomerkki

Presidentti Sauli Niinistö on myöntänyt Suomen Mentoreiden perustaja Raija Kemiläiselle Suomen Leijonan ritarikuntien ensimmäisen luokan ritarimerkin. Ritarimerkit myönnetään kerran vuodessa ansioituneille Suomen kansalaisille.

Olen syvästi kiitollinen ja liikuttunut tästä tunnustuksesta. Olen saanut Suomen Mentoreissa toimimisesta paljon enemmän kuin olen koskaan voinut antaa – kaiken ytimessä on se upea ihmisjoukko, joka on tehnyt tätä yhdessä!, Raija sanoo.

Raija Kemiläinen on Suomen Mentoreiden perustaja, eikä yhdistystä olisi olemassa ilman valtavaa työmäärää, jonka hän on tehnyt vuosien aikana suomalaisten nuorten puolesta. Mistä Raija saa intohimonsa korkeakoulutettujen nuorten työurien edistämiseen?

Suomen tärkein kehittymisen ja uudistumisen moottori on korkeakoulutetut nuoret, eikä yhtäkään heistä voi päästää putoamaan kyydistä. Havahduin aikanaan siihen, että jos nämä nuoret putoavat, putoaa koko Suomi! Ihan jokainen meistä tarvitsee rinnalleen ihmisen, joka uskoo heihin. Näistä ajatuksista sai alkunsa Suomen Mentorit, Raija kertoo.

Suomen Mentorit on perustettu vuonna 2012. Tänä päivänä jo 1 200 nuorta on saanut mentorin ja toiminta on laajentunut jo yli kahdeksalle paikkakunnalle.

Sydämellinen kiitos Raijalle upeasta, sinnikkäästä työstä suomalaisten nuorten puolesta! Lisäksi kiitämme presidentti Sauli Niinistöä ainutkertaisen hienosta tunnustuksesta.

2017-12-05T16:00:32+00:00 05/12/2017|Yleinen|