Suomen Mentorit valitsi uuden hallituksen ja puheenjohtajan vuosikokouksessaan keskiviikkona 30.5.2018. Hallituksen puheenjohtajana aloittaa Lasse Leponiemi, joka on yksi Suomen Mentorien alkuperäisistä perustajajäsenistä. Leponiemi on opetusalan ja urasuunnittelun ammattilainen, joka työskentelee tällä hetkellä koulutusinnovaatiota etsivän ja jakavan HundrED-organisaation operatiivisena johtajana.

Suomen Mentorit on minulle henkilökohtaisesti hyvin tärkeä organisaatio ja olen todella innoissani uudesta tehtävästäni. Suomen Mentoreilla on tärkeä tehtävä vauhdittaa merkityksellisen työpaikan löytymistä mentoroinnin avulla sekä mahdollistaa vuoropuhelu kokeneiden ja nuorten asiantuntijoiden välillä. Nuorilla on valtava potentiaali kehittää ja parantaa niin yritysten toimintaa kuin yhteiskuntaa. Tämä voimavara meidän pitää saada entistä paremmin käyttöön ”, Lasse sanoo.

Lassen lisäksi Suomen Mentorien hallituksessa aloittaa viisi uutta jäsentä:

  • Eija Hakakari on lentoyhtiö Finnairin henkilöstöjohtaja.
  • Annina Huhtala on tiede- ja asiantuntijaviestintään erikoistuneen Kaskas Median perustaja.
  • Hanna Kotola on terveysteknologiayritys Nexstimin lakijohtaja. Suomen Mentorien pitkäaikainen konkarimentori Kotola toimii myös uuden hallituksen varapuheenjohtajana.
  • Joonas Mikkilä on Suomen Yrittäjien digi- ja koulutusasioiden päällikkö. Mikkilä on vastannut aiemmin mm. nuorten yrittäjien oman mentoriohjelman kehittämisestä.
  • Terra Tevajärvi on hallituksen aktorijäsen. Tällä hetkellä Terra työskentelee Turvallisuuskomitean sihteeristössä.

Hallituksessa jatkaa lisäksi kaksi jäsentä edelliseltä kaudelta:

  • Tero Kekki on viestintätoimisto Drumin perustaja ja osakas
  • Tommi Laitio on Helsingin kaupungin kulttuuri- ja vapaa-ajan toimialajohtaja

Kiitämme edellistä hallitusta mahtavasta ja arvokkaasta työstä.  Lämpimästi onnea uudelle hallitukselle ja tervetuloa mukaan!