Suomen mentorit ry:n uudeksi koordinaattoriksi on valittu valtiotieteiden maisteri Iida Hänninen. Hännisellä on monipuolista kokemusta järjestötoiminnasta sekä kansainvälistä osaamista. Hän on työskennellyt aiemmin myynnin, markkinoinnin ja viestinnän tehtävissä sekä ollut mentorointiohjelmassamme aktorina.

”Olen paremman työelämän rakentamisesta innostuva kielitaitoinen moniosaaja. Odotan innolla yhteiskunnallisesti merkittävän työn tekemistä Suomen Mentoreissa, ja vielä tänä erityisenä juhlavuonna, kun yhdistys täytti 10 vuotta.

Suomen Mentorit on minulle tuttu toimija oman mentorointivuoteni kautta. Aktorina sain valtavasti hyviä neuvoja ja eväitä työnhakuun. Tärkeintä oli kuitenkin saada oma mentori, oma kriittinen ystävä, jonka kanssa etsiä paikkaa työelämässä. Voin kokemukseni avulla tuoda aktorin näkökulmaa tuleviin mentorointiohjelmiin ja jatkaa mentoroinnin puolesta puhumista merkittävänä apuna työelämän moninaisissa muutoksissa”, Iida Hänninen kertoo.

Hänninen tulee omassa roolissaan koordinoimaan yhdistyksemme vaikuttavaa mentorointitoimintaa, toteuttamaan yhdistyksemme viestintää sekä huolehtimaan kumppaneistamme.

”Olen todella iloinen, että tiimimme vahvistui Iidan kaltaisella moniosaajalla. Monimuotoistuvassa työelämässä arvostan erityisesti hänen kansainvälistä opiskelutaustaansa. Myös aito kokemus aktorivuodesta omassa ohjelmassamme tuo taatusti näkemyksiä toimintamme kehittämiseen.

Tänä syksynä tulemme käynnistämään valtakunnallisen mentorointiohjelman sekä suomeksi että englanniksi, joten pääsemme Iidan kanssa heti tositoimiin. Syksyn edetessä julkistamme myös kiinnostavia uusia kumppanuuksiamme, jotka mahdollistavat mentoroinnin juurruttamisen yhä laajemmalle suomalaiseen työelämään”, summaa Suomen mentorit ry:n toiminnanjohtaja Niina Pitkänen.

Hännisen rekrytoinnin ajoitus oli erinomainen, sillä haku uusiin mentorointiohjelmiimme alkaa heti syyskuun alkupuolella. Nyt käärimme hihat, jotta saamme polkaistua upean valtakunnallisen mentorointiohjelman käyntiin!

Lisätiedot:

Iida Hänninen
koordinaattori
iida.hanninen@suomenmentorit.fi

Niina Pitkänen
toiminnanjohtaja
niina.pitkanen@suomenmentorit.fi