Projektipäällikkö Heidi Honkamaa – suuri kiitos!

Projektipäällikkö Heidi Honkamaa – suuri kiitos!

Projektipäällikkö Heidi Honkamaa on siirtynyt Suomen Mentoreilta uusiin seikkailuihin 1.8.2018 alkaen. Heidi Honkamaa on vastannut mentoriohjelmien valtakunnallistamista sekä ohjelmien suunnittelusta ja kehittämisestä yhdessä toiminnanjohtaja Ihamuotilan kanssa. Heidi aloitti Suomen Mentoreilla projektikoordinaattorina elokuussa 2016. Tänä aikana Suomen Mentorit on laajentanut toimintaansa yhteensä kahdeksalle paikkakunnalle.

”Heidin työpanos on ollut todella tärkeä Suomen Mentoreille. Heidi on ollut tunnettu mentorien ja aktorien parissa suurisydämisenä ja auttavaisena, helposti lähestyttävänä ihmisenä. Heidi on ollut aina valmis tukemaan työkollegoita ja toiminnassamme mukana olevia ihmisiä joskus kiperissäkin tilanteissa”, kertoo toiminnanjohtaja Laura Ihamuotila.  

”Kiitos kaikille meidän mentoreille, aktoreille, Tehdään töitä -harjoittelijoille ja yhteistyökumppaneille ja koko Suomen Mentorien tiimille näistä upeasta kahdesta vuodesta! Teille ja teidän kanssa on ollut ilo tehdä töitä tämän ainutlaatuisen projektin kanssa. Tiet varmasti kohtaavat monen kanssa vielä jatkossakin, nähdään!”, Heidi sanoo.

Läksiäislahjaksi Suomen Mentorit sai Heidiltä tämän kuvassa näkyvän upean taulun. Suuri ja lämmin kiitos upeasta työstä, Heidi!

P.S. Kerromme pian, kuka aloittaa Suomen Mentorien uutena projektipäällikkönä – olemme todella innoissamme valinnasta!

2018-08-07T15:32:08+00:00 07/08/2018|Yleinen|