Lähde mukaan Suomen Mentoreiden Tehdään töitä -kampanjaan!

Lähde mukaan Suomen Mentoreiden Tehdään töitä -kampanjaan!

Suomen Mentoreiden Tehdään töitä 2018 -kampanjan tarkoituksena on edistää nuorten työllistymistä ja auttaa suomalaisia yrityksiä löytämään tulevaisuuden tekijät hommiin. Kampanjassa on mukana jo monipuolinen kattaus Suomen eturivin yrityksiä, joita ovat esimerkiksi Accenture, Cargotec, Fortum, HK Scan, Ilmarinen, KPMG, Stockmann ja Wärtsilä.

  • Jo yhden harjoittelupaikan tarjoaminen voi saattaa nuoren uran alkuun. Juuri tästä syystä kampanjalla voi olla valtavan suuri vaikutus opiskelijoiden ja vastavalmistuneiden elämään. Ensimmäisen oman alan työpaikan saaminen on opiskelijalle ja vastavalmistuneelle usein kaikkein vaikeinta, kertoo toiminnanjohtaja Laura Ihamuotila.

Suomen Mentoreiden Tehdään töitä -kampanjaan voi osallistua jokainen yritys, joka on valmis tarjoamaan nuorelle vähintään 6 kk pituisen, reilusti palkatun harjoittelupaikan omassa yrityksessään. Suomen Mentorit järjestää kaikille trainee-ohjelmaan osallistujille lisäksi kolme urasparraustilaisuutta.

Trainee-ohjelmaan voivat hakea mukaan kaikki korkeakouluopiskelijat tai vastavalmistuneet nuoret.

Yritykset voivat tarjota harjoittelupaikan nuorelle 9.2. mennessä tämän sivun kautta. Harjoitteluhaku käynnistyy 19. helmikuuta 2018.

2018-01-26T09:51:32+00:00 26/01/2018|Yleinen|