Tule toteuttamaan kanssamme vaikuttavaa mentorointitoimintaa, edistämään korkeakoulutettujen nuorten työllisyyttä ja huolehtimaan kumppaneistamme!

Haemme iloiseen joukkoomme nyt ketterää koordinaattoria, joka osallistuu mentorointiohjelmiemme toteuttamiseen, yhdistyksemme viestintään ja erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Myös yhteistyö kumppaniorganisaatioidemme kanssa sekä yhdistystoiminnan operatiiviset tehtävät ovat osa työnkuvaasi. Toivomme porukkaamme itseohjautuvaa, ratkaisukeskeistä ja tekijähenkistä osaajaa, jolle työn merkityksellisyys on sydämen asia.

Muutama kysymys:

  • Pidätkö asioiden organisoimisesta ja tekemisen meiningistä?
  • Nautitko viestinnällisestä työstä sekä ihmisten kanssa että eri kanavissa?
  • Onko sinulla palo edistää koulutettujen nuorten työllisyyttä ja rakentaa yhä parempaa työelämää?
  • Oletko valmis käärimään hihasi ja tarttumaan työhön kuin työhön?

Jos vastasit edellä esitettyihin kysymyksiin kyllä, voit olla hakemamme koordinaattori!

Katsomme eduksi kokemuksen Suomen Mentoreiden toiminnasta tai muista mentorointiohjelmista, viestinnän ja markkinoinnin tehtävistä, tapahtumien järjestämisestä, yritysyhteistyöstä ja yhdistystoiminnasta. Innostumme myös visuaalisesta osaamisesta ja monipuolisista ICT-taidoista (esim. CRM-järjestelmät, WordPress, Microsoft Teams ja Canva). Varsinaisen työkokemuksen ohella arvostamme opinnoissa, harrastuksissa ja vapaaehtoistyössä kertynyttä osaamista.

Suomen Mentorien tiimissä sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus tehdä yhteiskunnallisesti merkittävää työtä, oppia uutta, rakentaa verkostoja suomalaiseen työelämään ja osallistua yhdistystoiminnan monipuolisiin tehtäviin.

Toimit työssäsi yhdistyksen toiminnanjohtajan työparina ja alaisuudessa. Yhdistyksen kotipaikkakuntana on Helsinki, mutta pienessä ja ketterässä tiimissä työtä voi tehdä joustavasti myös etänä. Valmiutta työskennellä pääkaupunkiseudulla sekä matkustaa Suomessa kuitenkin vaaditaan.

Edellytämme valittavalta henkilöltä soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai valmistumista seuraavan vuoden sisällä. Työskentelykielenä on sekä suomi että englanti.

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan ja työsuhde on määräaikainen syksyyn 2023 asti. Määräaikaisuuden perusteena on projektirahoitus. Työsuhteen jatko on yhdistyksen rahoitustilanteen puitteissa mahdollinen.

Kiinnostuitko?

Lähetä napakka hakemus ja CV palkkatoivomuksineen sähköpostitse osoitteeseen niina.pitkanen@suomenmentorit.fi sunnuntaihin 7.8.2022 mennessä. Kerrothan, milloin voisit aloittaa tehtävässä.

Kirjoita viestin otsikkokenttään: Koordinaattori / Suomen Mentorit

Lisätietoja:

Toiminnanjohtaja Niina Pitkänen, niina.pitkanen@suomenmentorit.fi