Heidi Konkka Suomen Mentoreiden viestintä- ja yhteyspäälliköksi

Heidi Konkka Suomen Mentoreiden viestintä- ja yhteyspäälliköksi

Heidi Konkka. Kuva: Jenna Lehtonen

Suomen Mentorit saa uuden tiimijäsenen, kun Heidi Konkka, VTM, aloittaa Suomen Mentoreiden viestintä- ja yhteyspäällikkönä.

Heidin vastuulla on Suomen Mentoreiden viestinnän ja markkinoinnin kehittäminen. Ennen Suomen Mentoreille siirtymistä Heidi on ehtinyt työskennellä pitkään yritysmaailmassa, kuten viestintätoimistossa, startupissa sekä globaalissa pörssiyhtiössä.

”Heidi tuo meille laaja-alaista viestinnän ja markkinoinnin osaamista sekä yrittäjämäistä tekemisen meininkiä. Heidin business-taustasta on valtavasti hyötyä Suomen Mentoreille, jossa liike-elämän yhteistyö on tärkeässä osassa työtämme”, kertoo Suomen Mentoreiden toiminnanjohtaja Laura Ihamuotila.

Suomalaisen työelämän kehittäminen ja ihmisten potentiaalin tunnistamiseen liittyvät kysymykset ovat kiinnostaneet Heidiä jo vuosien ajan. Siksi mentorointi on hänelle sydämen asia.

”Olen tehtävästä todella innoissani. Suomessa on paljon kiinnostavia kehitysmahdollisuuksia mentoroinnin suhteen! Haaveilen tulevaisuudesta, jossa jokaisella suomalaisella olisi oma mentori ikään ja kokemukseen katsomatta. Jokainen tarvitsee ihmisen, jonka kanssa voi sparrailla omaan uraan ja elämään liittyviä kysymyksiä”, sanoo Heidi Konkka.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Suomen Mentoreille, Heidi!

2018-01-05T17:42:05+00:00 04/01/2018|Yleinen|