Oletko hiljattain valmistunut tai juuri valmistumassa korkeakoulusta? Miltä kuulostaisi kokeneen työelämän konkarin tuki opiskelujen jälkeiselle ajalle?

Suomen Mentorien mentoriohjelma on luotu tukemaan korkeakoulutettuja nuoria työuransa alkuun. Vuoden mittaisessa ohjelmassa saat itsellesi henkilökohtaisen mentorin, joka tukee sinua työurasi alun askarruttavissa kysymyksissä ja haasteissa. Kaikki mentorimme ovat asiantuntijatehtävissä toimivia oman alansa ammattilaisia, joilla on aito halu jakaa omaa osaamistaan ja kokemuksiaan työelämästä nuorille. Ohjelma on täysin maksuton, ja vaatii aktorilta ainoastaan sitoutumista ja omaa aktiivisuutta mentoroinnin suhteen.

Tarvitseeko aktorina sitten olla jotenkin erityinen nuori uraohjus? Ei tarvitse! Oli haasteesi sitten se, että työnhaku ottaa päähän tai että tulevaisuuden suhteen on suunta hukassa, tämä ohjelma on juuri sinulle. Hakea voit myös, jos sinulla on selvät sävelet sen suhteen mitä haluat tulevaisuudessa tehdä, mutta et ole aivan varma miten pääset tavoitteisiisi. Tärkeintä on, että mietit millaisissa asioissa toivoisit mentorisi auttavan ja kerrot sen meille!

Haku pääkaupunkiseudun mentoriohjelmaan on auki vielä sunnuntaihin 23.9. saakka. Hae mukaan täältä!

Kuka voi hakea aktoriksi?

Voit hakea mentoria, jos olet:

  • alle 32-vuotias
  • korkeakoulusta kahden vuoden sisällä valmistunut tai puolen vuoden sisällä valmistumassa
  •  työtön tai urasi alussa etsimässä itsellesi sopivaa suuntaa

Mitä minä saan mentoroinnista?

  • Saat itsellesi vuodeksi oman mentorin, joka on sitoutunut tukemaan sinua työnhakuun tai urasuunnitteluun liittyvissä asioissa. Mentorointi perustuu aktorin tarpeille, ja pääset itse vastaamaan siitä, mitä tavoitteitta mentoroinnilta toivot.
  • Saat suuntaa oman elämäsi suunnitteluun! Noin 80% ohjelmaamme osallistuneista aktoreista kertoo mentoroinnin auttaneen heitä tunnistamaan omia vahvuuksiaan, kasvattaneen heidän itseluottamustaan sekä kirkastaneen heidän urasuunnitelmiaan.
  • Pääset mukaan mielenkiintoisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin mentorivuoden aikana, ja tutustut samalla muihin aktoreihin.
  • Saat Suomen Mentoreilta työkaluja ja tukea mentorivuoden ajaksi.

Miten voin hakea mentoria?

Pääkaupunkiseudun mentorihaku on auki vielä tämän viikonlopun! Hae siis viimeistään 23.9. täältä.

Saat sähköpostiisi rekisteröitymislomakkeen, jonka kautta voit hakea mukaan ja kertoa vapaamuotoisen hakukirjeen avulla toiveistasi mentoriohjelmalle.

Jos paikkakuntasi haku ei ole tällä hetkellä auki, mutta olet kiinnostunut mentoriohjelmasta, voit käydä jättämässä yhteystietosi meille täällä. Olemme sinuun yhteydessä, kun paikkakuntasi aktorihaku aukeaa.