Rovaniemellä aloitti 9.5. 26 uutta innokasta mentoriohjelmalaista. Mentorit ja aktorit tapasivat toisensa aloitustilaisuudessa, jota isännöi Lapin Kansan päätoimittaja ja mentorimme Antti Kokkonen. Antti myös teki suuren työn, kertomalla kevään aikana toiminnasta omille verkostoilleen ja innostamalla mentoreita mukaan. Aktoreille tietoa auttoi välittämään Lapin yliopisto sekä Lapin ammattikorkeakoulu. Kiitos yhteistyöstä!

Aloitustilaisuudessa käytiin läpi mentoroinnin perusasioita, meidän toimintamme periaatteita sekä kokemuksia mentoroinnista. Suomen Mentorit ry:n puheenjohtaja Raija Kemiläiselle tilaisuus oli viimeinen puheenjohtajana, kun valta hallituksessa pian vaihtuu.  Mentorimme Hanna Kotola ja aktorimme Heidi Honkamaa, olivat myös mukana kertomassa omista kokemuksistaan mentoriohjelmassa sekä jakamassa neuvoja tulevaan. Isäntämme Antti Kokkonen kertoi meille oman monisaranaisen ja kiinnostavan uratarinansa.

Iloinen ja aktiivinen porukka lähti heti tutustumaan toisiinsa, ja seuraavat tapaamisetkin saatiin sovittua heti paikan päällä. Rovaniemellä saadaan varmasti aikaan hienoja asioita mentorivuoden aikana.

Lisää kuvia Suomen Mentorien Facebookissa: https://www.facebook.com/suomenmentorit

Lue Lapin Kansan juttu mentoriohjelman aloituksesta: Lapin Kansa – Vastavalmistuneille haetaan mentoreita Rovaniemellä