Hae mentoria

Hae mentoria 2018-10-23T09:40:25+00:00

Haluatko sinäkin mentorin?

Oletko valmistunut tai juuri valmistumassa korkeakoulusta? Etsitkö työpaikkaa tai oletko urasi alkumetreillä? Voisiko kokeneen ammattilaisen neuvoista olla sinulle hyötyä työnhaussa ja vaikkapa omien vahvuuksien tunnistamisessa ? Hae mentoria – ilmoitamme tällä sivulla seuraavista hauista!

Suomen Mentorit tarjoaa sinulle huippuosaavia, kokeneita ja innostuneita työelämän konkareita, jotka ovat valmiita jakamaan kanssasi kokemuksiaan ja asiantuntemustaan. Suomen Mentoreista löydät itsellesi henkilökohtaisen mentorin, joka kannustaa ja auttaa sinua löytämään oman paikkasi työelämästä.

Haut 2018

Avoimia hakuja mentoriohjelmiin ei ole tällä hetkellä.

Uudistamme myös hakujärjestelmäämme, joten seuraathan tulevia aktorihakuja tältä sivulta tai Suomen Mentorien sosiaalisesta mediasta.

Hae mentoria jos

  1. Olet valmistumassa puolen vuoden sisällä korkeakoulusta tai
  2. Olet valmistunut korkeakoulusta enintään kaksi vuotta sitten
  3. Olet työnhaussa tai juuri siirtynyt työelämään
  4. Olet korkeintaan 32-vuotias
Suuren hakijamäärän vuoksi pystymme tarjoamaan ensisijaisesti mentorin vain hakijoille, jotka täyttävät hakukriteerimme. Aktorina sinun tulee myös olla motivoitunut sitoutumaan mentorointiin ja ottamaan aktiivisesti yhteyttä mentoriisi.

Näin prosessi etenee

1. Jätä yhteystietosi

Aloita täyttämällä sivun lopussa oleva lomake. Saat sähköpostiisi rekisteröitymislomakkeen.

2. Täytä hakulomake

Täytä sähköpostiisi saapunut rekisteröitymislomake hakuajan sisällä ja kerro meille toiveistasi mahdollisimman tarkasti. Käytämme lomakkeen tietoja löytääksemme juuri sinulle mahdollisimman sopivan mentorin!

3. Odota yhteydenottoamme

Käymme läpi kaikki hakemukset yksitellen. Parien yhdistämiseen kuluu noin kuukausi, jonka jälkeen otamme sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä.

4. Ohjelma alkaa

Saat meiltä ohjelman alussa kutsun yhteiseen aloitustilaisuuteen ja kattavat ohjeet mentorointia varten. P.S. Huomioithan, että emme voi taata kaikille hakijoille paikkaa ohjelmassa!