Jos työelämän arvot ovat ristiriidassa omien arvojemme kanssa, heijastuu sen vaikutukset myös arkeemme. Välillä onkin hyvä hengähtää ja tarkastella, mitä tavoittelemme ja mitä haluamme saavuttaa.

Viime torstaina 6.2.2020 Suomen Mentorien mentorit kokoontuivat aamiaistilaisuuteen Wise Consultingille hengähtämään hetkeksi ja keskustelemaan arvoista ja mentoroinnista.

Aamiaistilaisuudessa Tanja-Maria Hyppänen Suomen Mentoreilta kertoi yhdistyksen ajankohtaisia kuulumisia, jonka jälkeen sukellettiin arvojen maailmaan Wise Consultingin Iiro Mäenpään ja Hanna Alasaaren johdattelemana.Tilaisuudessa sanoitettiin omia arvoja ja keskusteltiin niiden vaikutuksesta työn merkityksellisyyteen. Keskusteluissa paneuduttiin erityisesti arvojen vaikutuksesta omiin odotuksiin ja tavoitteisiin työssä ja tutustuttiin erilaisiin työkaluihin, joita mentori voi hyödyntää niin keskusteluissa aktorinsa kanssa kuin omassa työelämässäkin.

Aihe viritteli paljon keskustelua ja kokemusten vaihtoa ja aurinkoista työpäivää lähdettiin viettämään inspiroituneena ja uusia työkaluja taskussa.

Tilaisuuden isäntinä ja fasilitaattoreina toimivat myös Suomen Mentorien mentorina toimiva Iiro Mäenpää (organisaatiokehittäjä) sekä Hanna Alasaari (Hr-konsultti, organisaatiokehittäjä) Wise Consultingilta.