Suomen Mentorit ry aloittaa syksyllä pilottiprojektin yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa – projektin tavoitteena on tarjota alle 35-vuotiaille tukea työllistymiseen mentoroinnin keinoin.

Haemme projektipäällikköä kehittämään kanssamme mentoritoimintaa ja koordinoimaan projektin toteuttamista. Etsimme aktiivista ja innokasta osaajaa pitämään langat käsissään ja haluamme kysyä sinulta muutaman kysymyksen:

  1. Onko sinulla palo parantaa nuorten työllisyyttä kehittämällä Suomen Mentorien toimintaa ja yhteistyöverkostoa?
  2. Pidätkö asioiden organisoimisesta ja niiden aktiivisesta toteuttamista?
  3. Oletko tottunut viestimään ja toimimaan erilaisten verkostokumppanien kanssa?
  4. Saatko hallinnolliset asiat onnistumaan ja pidettyä raportoinnin ajantasalla?

Jos vastasit edellä oleviin kysymyksiin kyllä, juuri sinä voit olla hakemamme mentoritoiminnan projektipäällikkö!

Suomen Mentorien kanssa pääset tekemään aidosti merkityksellistä työtä ja autat nuoria työuran alkuun yhdessä 500 mentorin verkoston kanssa. Sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus oppia uutta, rakentaa verkostoja suomalaisiin yrityksiin sekä osallistua monipuolisesti yhdistyksen kehittämiseen.

Keskeinen työtehtäväsi on mentorointitoiminnan kehittäminen ja koordinointi yhteistyössä kumppaneiden kanssa. Vastaat mentorointiohjelmien järjestämisestä Suomen Mentorien toimintamallin ja yhteistyösopimusten mukaisesti. Kommunikoit sujuvasti niin kokeneen yritysjohdon kuin nuortenkin kanssa.

Vastuullasi on mm. Suomen Mentorien laadukkaiden mentoriohjelmien järjestäminen sekä aktiivinen yhteydenpito yhteistyökumppaneihin. Lisäksi teet yhdistyksemme hallinnollisia tehtäviä. Toimit yhdistyksen puheenjohtajiston alaisuudessa.

Etsimme tehtävään jo ensimmäiset kannuksena työelämässä hankkinutta henkilöä, jolla on intohimona kehittää työelämää mentoritoiminnan kautta. Toivomme kokemusta varainhankinnasta. Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Työskentelykielenä on sekä suomi että englanti.

Tehtävä on määräaikainen 08/2021-06/2022. Määräaikaisuuden peruste on projektirahoitus.

Kiinnostuitko?

Lähetä napakka hakemus ja CV palkkatoivomuksineen sähköpostitse osoitteeseen lasse.leponiemi@suomenmentorit.fi sunnuntaihin 25.07.2021 mennessä.

Kirjoita viestin otsikkokenttään: Projektipäällikkö / Suomen Mentorit

Katso myös: www.suomenmentorit.fi

Lisätietoja:
Lasse Leponiemi, lasse.leponiemi@suomenmentorit.fi