Mentoriohjelma

Mentoriohjelma 2018-04-19T10:43:11+00:00

Liity mukaan!

Hae mentoria

Oletko valmistunut tai juuri valmistumassa korkeakoulusta? Etsitkö vakituista työpaikkaa ja alkua urallesi? Tuntuuko siltä, että kokeneen ammattilaisen neuvoista, tuesta ja sparrauksesta voisi olla sinulle hyötyä?

Hae mentoria

Tule mentoriksi

Ajatteletko, että Suomella ei ole varaa antaa yhdenkään korkeakoulutetun nuoren pudota kyydistä? Onko mielestäsi nyt tekojen aika? Liity Suomen Mentoreihin, ja ryhdy mentoriksi koulutetulle nuorelle!

Tule mentoriksi

Suomen Mentorit ry:n mentoriohjelma

Suomen Mentorit ry:n mentoriohjelma on vuoden mittainen prosessi, jonka alussa mentorit ja aktorit saavat koulutusta ja ohjausta mentorointimatkalleen. Vuoden aikana mentori ja aktori tapaavat vähintään 6-8 kertaa. Tapaamisissa keskustellaan muun muassa työnhausta, katsotaan cv:tä ja työhakemuksia läpi, keskustellaan laajemmin työelämästä ja aktorin tavoitteista. Keskeistä prosessissa on aktorin aktiivisuus ja molempien osapuolien sitoutuminen mentorointiin.Mentori on kuin kriittinen ystävä. Kriittinen siksi, että mentori voi haastaa aktorin näkemyksiä ja tuoda uudenlaista näkökulmaa, ja ystävä siksi, että mentori aidosti välittää aktorinsa hyvinvoinnista.Suomen Mentorit ry tarjoaa aktorin ja mentorin yhteiselle matkalle eväitä muun muassa koulutustilaisuuksien, erilaisten mentoroinnissa käytettävien työkalujen ja yhteisten tapaamisten muodossa. Ohjelmaamme valitut aktorit ja mentorit saavat samalla arvokkaan vertaisverkoston muista ohjelmassa mukana olevista.Tuetaan koulutettuja nuoria pomppuisella matkalla opiskeluista työelämään. Yksikään nuori ei saa pudota kyydistä!

Lisätietoja mentoriohjelmasta

Ketä on jo mukana?

Näytä kaikki mentorimme

Aktoreiden kokemuksia

Tutustu aktoreiden kokemuksiin

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Tutustu ja lue lisää