Suomen Mentorien yhteys- ja kehityspäälliköksi on valittu valtiotieteiden maisteri Hanna Koskenkangas. Koskenkankaalla on laaja kokemus nuorisoalan kehittämistehtävistä ja yritysten kanssa tehtävästä vastuullisuustyöstä. Koskenkangas työskenteli aiemmin Lasten ja nuorten säätiöllä tiimipäällikkönä ja yritysyhteistyön asiantuntijana.

”Mentoroinnilla on tämän päivän nopeasti muuttavassa maailmassa suurempi kysyntä ja tarve kuin koskaan aiemmin. Suomen Mentorien toiminta vastaa jatkuvan oppimisen, työssäjaksamisen ja tasavertaisen dialogin tarpeeseen. Aloitan innolla työt Suomen Mentoreilla, sillä yhdessä vastuullisten yritysten ja osaavien nuorten kanssa voimme rakentaa kestävämpää työelämän tulevaisuutta”, sanoo uusi yhteys- ja kehityspäällikkö Hanna Koskenkangas.

Yhteys- ja kehityspäällikön työssään Koskenkangas vastaa yhdistyksen operatiivisesta toiminnasta ja kehittämisestä. Ensi vuonna Suomen Mentorien tavoitteena on saada lisää erityisesti uusia yrityskumppaneita ja mahdollistaa yhä useammalle korkeasti koulutetulle nuorelle mentori.

”Olemme tehneet vuosia yhteistyötä Suomen parhaimpien työyhteisöjen kanssa nopeuttaaksemme työttömien nuorten työllistymistä. On hienoa saada Hanna vahvistamaan Suomen Mentorien tiimiä ja viemään eteenpäin kumppanien kanssa tehtävää yhteistyötä,” toteaa Suomen Mentorit ry:n puheenjohtaja Lasse Leponiemi.

Aiemmin yhteys- ja kehityspäällikön tehtävässä toiminut Tanja-Maria Hyppänen siirtyy töihin Nuori Yrittäjyys ry:hyn ja kiittää yhteistyökumppaneita kuluneista vuosista.

Lisätietoja:

Hanna Koskenkangas
yhteys- ja kehityspäällikkö
040 589 0551
hanna.koskenkangas(at)suomenmentorit.fi

Lasse Leponiemi
puheenjohtaja
040 771 1123
lasse.leponiemi(at)hundred.org